Homework groep 5

Aardrijkskunde - Meander

Meander is onze aardrijkskunde methode in groep 4 t/m 8. Met Meander laten wij op een boeiende manier zien dat aardrijkskunde overal in ons dagelijks leven is. We leren de kinderen écht om zich heen te kijken en dagen ze uit om de betekenis en samenhang van alledaagse dingen te zien. Meander is een methode op zichzelf en is sterk verwant aan de Malmberg-methodes Naut (natuur en techniek) en Brandaan (geschiedenis).

Natuur en Techniek

Naut is onze lesmethode voor natuur en techniek voor groep 4 t/m 8 in het basisonderwijs. Naut verwondert en maakt van gewone dingen iets speciaals. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken. Naut motiveert kinderen op een compleet eigentijdse manier en is sterk verwant aan donze methodes Meander (aardrijkskunde) en Brandaan (geschiedenis). De inhoud en samenvattingen vindt u onder het kopje 'Lees meer....:.